DIT IS
MEDIA BUYING SYSTEMS

“Onze missie is om de beste en meest complete planning- en inkoop tool voor media bestedingen te bieden.”

Allard PosthumusOprichter & CTO"I love it when a plan comes together"

Dit is Allard

Begin jaren negentig raakte de oprichter van Media Buying Systems, Allard Posthumus, geïnteresseerd in de luistercijfers van Radio.

Het gebruik van data voor het optimaliseren van tv- en radioprogramma’s en reclamecampagnes inspireerde hem tot het maken van een systeem dat in staat is allerlei kijk- en luistercijfers te rapporteren. De eerste versie van een campagneplanningssysteem “MediaView” was geboren. In de loop der jaren is MediaView geëvolueerd van een relatief eenvoudig systeem naar een uitgebreide suite die het volledige proces van het inzetten van radio- en tv-zendtijd dekt. Het ondersteunt het proces van initieel plan tot de evaluatie en facturatie en alles daartussenin. Met ons MediaView Dashboard informeren onze gebruikers de adverteerders over de performance van hun Audio, Visual én Online campagne.

Dit is het team

Ons team van Developers, Product Owners en Customer Experience Specialisten werkt intensief samen om tools te creëren die het leven van mediaplanners gemakkelijker maken. Door in nauw contact met onze klanten te werken, wordt de optimale gebruikerservaring gerealiseerd.

Dit zijn onze producten

Het is onze missie om de beste en meest complete planning- en inkoop tool voor media bestedingen te bieden. Met onze tools ondersteunen we het gehele proces van analyseren, plannen, kopen, optimaliseren en evalueren van AV bestedingen.

Dit is onze plek

MBS is gevestigd in de Amsterdamse Houthavens in een mooi, industrieel en gezellig kantoor.
We werken graag in de open ruimte voor optimale interactie, maar hebben ook voldoende plekken om je even terug te trekken.

We zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer, maar de voordeur vinden kan een uitdaging zijn.
Ook beschikken we over een beperkt aantal parkeerplekken.

Zie hier de route naar de voordeur.

Danzingerbocht 45c
Amsterdam