Onze Events

Meld je alvast aan!

Meld je alvast aan voor de volgende MBS Academy!

Tips & Trics Seminar en Webinars

In onze Tips & Tricks seminar en webinars willen we onze gebruikers een aantal handige weetjes mee te geven, zodat er optimaal van Mediaview gebruik gemaakt wordt. In deze seminar en webinars kun je meer dan 30 korte “wist je datjes” verwachten.  Zo zorgen we ervoor dat er altijd wel een aantal weetjes zijn die je nog niet kende! Na afloop krijg je de Tips & Tricks uitgeschreven toegestuurd. Tijdens de seminar en webinars is er ook enige tijd  ingeruimd om vragen te stellen.

Iedereen is welkom, ongeacht zijn ervaring met MediaView. Dus of je nu beginner of gevorderde gebruiker van onze tool bent, deze tips zijn zeker waardevol.

De seminar op 6 juli is bij ons op kantoor en zal voor maximaal 20 personen beschikbaar zijn. Zodra deze datum volgeboekt is wordt een extra seminar gepland. De seminars worden afgesloten met een hapje en een drankje zodat we ook nog kunnen bijpraten.

De webinars hebben geen maximale beschikbaarheid en kunnen vanuit je eigen locatie worden gevolgd.

Klik op een van de bovenstaande buttons, van de bijeenkomst naar keuze, om je in te schrijven.

Heb je meer interesse in een verdiepende training over één bepaalde fase, laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op.

MBS Academy

Onze MBS Academy is speciaal opgezet om beginnende planners wegwijs te maken in het gebruik van MediaView. De training wordt bij ons op kantoor gegeven en vindt plaats van 09.30 tot 16.00 uur. De Academy wordt een aantal keer per jaar worden georganiseerd.

De ochtend wordt besteed aan de verschillende fases van TV Plan. Na de gezamenlijke lunch wordt er, bij goed weer, een kleine wandeling door de Houthavens gemaakt, zodat iedereen weer fris en fruitig is voor de start van de tweede helft van de training. In de middag worden de mogelijkheden uit onze beide Report tools besproken en wordt er met RadioPlan geoefend.

Omdat wij van mening zijn dat je meer leert van “zelf doen”, wordt elk stukje theorie gevolgd door een opdracht zodat je het zojuist geleerde direct in de praktijk kunt brengen.

Aan het eind van de dag weet je welke mogelijkheden onze diverse tools bieden en ben je in staat om een campagne aan te maken, hiervoor het bereik in te schatten en weet je welke opties er zijn tijdens het optimaliseren van de campagne. Je bent in staat om data over zenders te zoeken en juist te interpreteren en je kunt een concurrentieanalyse maken.

Schrijf je nu alvast in. Wanneer we genoeg aanmeldingen hebben zullen we een nieuwe Academy inplannen!

MBS Trainingen Data

  • Training TV Bereik Planning – Maandag 15-01-2024
  • MBS Academy Februari (TBA)

Danzigerbocht 45c
Amsterdam