Our Dashboard

Op zoek naar een tool die al jouw campagneresultaten samen brengt op één plek? Met ons dashboard, The Media Cube Analytics, krijg je meer grip op jouw campagnes. Dit betekent real-time inzicht voor jouw awareness en performance KPI's.

1/3
The Media Cube Analytics logo.png
The Media Cube Analytics.png

Alle mediumtypes kun je aan ons dashboard koppelen, of dit nu televisie, radio, online video, display en social campagnes zijn, ze komen allemaal terug in The Media Cube Analytics.

MediaView LOGO.png

MEDIAVIEW

Linkedin.png

LINKEDIN

Facebook.png

FACEBOOK

Youtube.png

YOUTUBE

Instagram.png

INSTAGRAM

Google ads.png

GOOGLE ADS

Snapchat.png

SNAPCHAT

MicrosoftTeams-image (16).png

GOOGLE ANALYTICS

Adform.png

ADFORM

MicrosoftTeams-image (15).png

DISPLAY & VIDEO 360

The Media Cube Analytics.png

Daarnaast kunnen we ook data koppelen aan het dashboard vanuit print, OOH, concurrentieanalyses, store traffic, brand tracking onderzoeksdata en nog veel meer!

AV campagne evaluatie en real-time uitzendschema

Vanuit MediaView TVPlan en RadioPlan kun je gemakkelijk jouw tv- of radiocampagne naar ons dashboard exporteren. Je kunt deze vervolgens delen met de adverteerder.

De adverteerder kan hierdoor gemakkelijker meekijken en tussentijds op de hoogte worden gehouden hoe het met de campagne gaat. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om real-time het uitzendschema te bekijken. Zelfs via een app op je telefoon of tablet!

AV Performance

Je kunt je tv- en radiospots nu ook gemakkelijk en snel koppelen aan Google Analytics. Met een paar simpele handelingen is de koppeling gemaakt en kun je de berekende upliftbezoeken bekijken in het dashboard.

Kom erachter welke zenders, tijdvakken en dagen het beste scoren voor jouw performance campagne.

Online media

Al jouw display, video en social campagnes kunnen ook worden gekoppeld aan The Media Cube Analytics. Zo kunnen campagnes die over meerdere mediums lopen met elkaar worden vergeleken en hiermee heb je een totaal overzicht.

Daarnaast kunnen we jouw conversies in Google Analytics ook koppelen aan je advertenties.

Weet jij al welke uitingen en creaties het beste werken voor jouw doelstellingen? Hoeveel geef je uit aan de campagnes en hoeveel krijg je hiervoor terug? Je kunt het allemaal terugvinden in het dashboard.

Custom

We kunnen het dashboard naar jouw wensen inrichten. Bijvoorbeeld de huisstijl verwerken in het dashboard, zodat het dezelfde look en feel krijgt als andere rapporten en we kunnen elke API koppelen aan ons dashboard.

 

Wij zijn benieuwd naar jullie wensen!